Äppelblom – en dröm att uppfylla

Äppelblom

Vännerna Erika och Ulf letar efter ett lantställe, det står att läsa på Erikas blogg. På tomten till det hus som de siktat in sig på står äppelträd, vars blomning säljaren klokt lagt upp bland bilderna på mäklarens sida. Äppelträd i blom är omöjliga att motstå.

Eftersom vi på Haga hellre vill se fler vänner flytta nära oss, än att de om somrarna förvinner någon helt annanstans, passar vi på att påminna om att den praktfullaste av äppelblom står att finna i trakterna kring östra Östergötland.

Äppelblom

Share

3 reaktion på “Äppelblom – en dröm att uppfylla

  1. O, ja. Även äppelblommningen hos oss är något av det vackraste på hela året. Det är något med kontrasten mellan de gamla knotiga, ihåliga stammarna och dessa skira små rosa och vita blad.

Kommentarer inaktiverade.