Hem ljuva hem

När du får den där toppensköna känslan, och känner att detta är platsen för dig, då är det dags att sluta leta. Så känner som bekant vi sessor på Haga, och så känner även den padda som förra veckan bosatte sig i häcken av oregano. Från morgonen till kvällen sitter den på exakt samma plats, omgiven av örternas fräschör.
Men var den beger sig på natten vet vi ännu inte…

Share

2 reaktion på “Hem ljuva hem

  1. Kära Sessor!
    Önskar er en fantastisk midsommar – med blommor under kudden, myggor i sovrummet på natten, ugglehoande, paddor bland basilikan och annat som hör midsommaren till.
    Tack för en befriande skön blogg. Må så gott och njut!
    Maria

  2. Fina Maria, tusen tack! Hoppas du också har haft en fin midsommar, vår blev ljuvlig med allt det du nämner och lite till. Minus blomsterkudden eftersom det intill mig redan sov en sessa av bästa sort. Roligt att du läser våra inlägg, befriande skön är ett fint omdöme. Ha en fortsatt skön sommar!

Kommentarer inaktiverade.