På tunn is

Vårisar är luriga grejer. För att överlista dess nyckfulla bräcklighet är krypande ett knep som kan fungera. Som Katarina här, på väg ut till vår nyförvärvade brygga och vårt båthus som vi sedan helt nyligen disponerar en del av.
Lär återkomma till detta, ty ljuvligare plats är svår att finna.

Share

6 reaktion på “På tunn is

  1. Mycket möjligt. Blir nog ingen i år, men helt givet något att spara till. Jag vill definitivt ha en så småningom, och har en känsla att vi är fler om den fantasin.

  2. Magnus, så kul – då såg jag rätt! Vi har stått utanför och spanat in mellan springorna i huset och tyckt oss se just en kajak. Så roligt! Kom gärna förbi oss på Haga när du är förbi nåt framöver och säg hej. Ju längre in på våren desto oftare är vi där och i juni andar vi på heltid.

  3. efter midsommar är vi också ute permanent, även om vi än så länge får övernatta i gropvikens andra ände.
    kommer förbi med nykel till boden.

Kommentarer inaktiverade.