Fina frön från Falköping

Proviniens ökar inte bara värdet på prylarna i svt:s Antikrundan, det gör också trädgårdsarbetet mångdubbelt roligare! Årets solklart finaste frön (och fröpåse!) kommer från Mian som jag ännu inte träffat, men som hittat denna blogg (och även den här) och skickat mig en påse frön hon odlat själv – sockerärtor märgärt/spritärt av sorten Vretens Alma. Mian läste här om tidigare klättrare på Haga som alltså detta år får sällskap av en ny, jag menar gammal, sort. När jag tänker efter är nog en påse frön är det finaste man kan få.
Tack Mian!

(Och nu tycker jag att du bums ska bege dig till Mians blogg och spana in hennes helt fantastiska insektsbilder. I dessa tider är hon ofta på jakt efter sländor i kamerans sökare.)

Share

6 reaktion på “Fina frön från Falköping

  1. Ja, här finns också en fröpåse från Falköping och lika fin är den! Vilka härliga bloggvänner det finns!

  2. Lycka till med sådd (får man egenligen inte säga, eller…)
    Liten korrigering: det är inte sockerärt utan nån sorts märgärt/spritärt.

  3. Ja Elisabet, det är en lycka det.
    Mian, är det alltså så att man inte får säga lycka till om odling alltså? Lite som på teatern då där man förvisso får säga det men sedan akta sig för att säga ”tack!”. Fast jag är inte skrockfull och trotsar gärna magiskt tänkande, så stort tack från mig för frön och fina lyckoönskningar! Nu ska jag genast se om jag kan korrigera ärtsorten.

  4. Pingback: Turbovår | Hagasessorna

  5. Pingback: Valborgsexplosion i backspegeln | Hagasessorna

  6. Pingback: Närmare (välsmakande) skönhet | Hagasessorna.com

Kommentarer inaktiverade.