Vårbad (del 1)

Med trädgårdsbestyr kommer jord under naglarna. Med jord under naglarna kommer behovet av bad – vilket bäst möts upp utomhus med hjälp av den generösa och snyggt rödlackerade bykgrytan vi förra året ropade in på auktion. Jag älskar den och dess placering på en lagom hög höjd med utblick över hela gården. Ett par timmar och dubbelt så många vedträn tar det att hetta upp hundra liter vatten nära kokpunkten vilket garanterar ett långt och skönt bad efter vilket varje jordpartikel på kroppen sedan är helt väck.

Share

6 reaktion på “Vårbad (del 1)

  1. Tack snälla Elisabeth, det blir jag väldigt glad av att läsa att du tycker. Särskilt som att du själv är så himla bra i hanterandet av pennan. Om det ännu går att skriva så, när det väl sällan är just en penna du skriver dina blogginlägg med.

  2. Pingback: Vårbad (del 2) | Hagasessorna

  3. Det är en utmärkt idé! Och blir blir sommaren het fyller vi baljan med kallvatten.

  4. Jag kan tänka mig varmt i vilket fall som helst! Jag är en frusen badkruka.

Kommentarer inaktiverade.