Recept på storslagen midsommar

midsommarkartaIngredienser:
* Dalgång av valfri storlek
* Spridda hus i den
* Fina och många människor i dessa
* En begynnande sommar
* En nypa god framförhållning
* En rejäl skopa lesbiskhet
* Kryddas med kärlek, gemensamt ansvar, peppig stämning och (minst) ett dopp i havet

Tid för genomförande (planering ej inräknad):
Tidig morgon till morgonen därpå
Räcker till: Drygt hundra personer (uppenbarligen)

Kl.9, Frugelöt – Kaffe med dopp i havet midsommarstart midsommarfrugelot Kl.10, Haga – Frukost och melodikryss midsommarmelodikryss4 midsommarkryssjockeossian midsommarkryssgrupp midsommarbil Kl.12.30, Bergkvara – Rabarberskål och växtsbataljmidsommarrabarber midsommarblommor midsommarblomben midsommartavling4 midsommartavling5 Kl.14, Tångelöt – Tandemtal och ateljélunch vid bergets fotmidsommarvalkomnande midsommarlunch midsommarosill midsommarskjorta Kl.15.30, Askesum, Rättarebostaden – Kafferep med Siwan och Vivan och kubb  midsommartarta midsommarkaffe midsommarkubb midsommarpublik Kl.17, Ytterby – Dans runt hål och stångmidsommarfiastang midsommarresning midsommarjohan midsommarbjornensover Kl.18 till sent, Bäckaby – Lönnebergablocparty och hö, mycket hö midsommarbackabyvalkommen midsommarjan midsommarpumanour midsommarporslinskross midsommargrill midsommarsessor  midsommarbackabydans midsommarstefanestrid midsommarbackabyproj midsomarsolnedgang midsommarsolmanniskor midsommarsoljocke midsommarkanot midsommarhurra midsommardansmarie midsommarbackabyeld2 midsommarnattgrupp

Share

En reaktion på “Recept på storslagen midsommar

  1. Troligen de finaste midsommarbilder jag sett från det finaste midsommarfirande jag varit med om med de varmaste mänskor fylla av upptåg och kärlek.

    Prisa er alla!

Kommentarer inaktiverade.